La inceput a fost Cuvantul!

La inceput a fost Cuvantul!

Un job extraordinar m-a tinut departe de calculator ceva vreme. (va voi povesti despre pustiul de 10 luni care imi umple viata ­čśÇ intr-un alt post) Asa ca am decis sa va incant ochii si sa va provoc mintea cu idei creative si, de ce nu, voi incerca sa va implic si pe voi, cititorii mei (am destui si le multumesc ca ma urmaresc).

De ce comunicare? Pentru ca a comunica este primordial, pentru ca ÔÇťLa inceput a fost cuvantulÔÇŁ – Ioan 1 (1.3), pentru ca a comunica inseamna a exista. De cand ma stiu mi-am dorit sa interactionez cu oamenii, sa ii implic in ceea ce inseamna comunicare, cuvant, idei, rezolvarea lor, metode de a comunica eficient si corect. Dupa ani buni de jurnalism, unde comunicare e la ea acasa si unde fara a avea cuvintele la tine nu poti incropi macar o stire, m-am ÔÇťretrasÔÇŁ in PR. Era un vis care a devenit realitate. Si asta pentru ca am potrivit cuvintele exact unde trebuia, cand trebuia, cu cine trebuia. Deci se poate spune ca am avut o comunicare perfecta si eficienta.

Asadar, bine ati revenit la mine ÔÇťacasaÔÇŁ. ÔÇťJurnalist de crizaÔÇŁ se pregateste de o etapa noua si va poftesc sa faceti parte din ea!

Va multumesc!

,

%d blogeri au apreciat: