Stiri


  • Protest spontan la Gara de Nord. Peste 1.000 de angajati ai Regionalei CFR Bucureşti s-au adunat în gară, inca de dimineata, pentru a protesta impotriva disponibilizărilor anunţate de Ministerul Transporturilor. 12 mii de persoane vor fi date afară. Presedintele Federatiei Naţionale Feroviare Mişcare Comercial, Gheorghe Popa, a avertizat ca daca nu se va ajunge la un punct de vedere comun, va fi declansat conflictul de munca, apoi greva generala.
  • Dupa ce a anuntat ca vrea sa dea nume noi staStitiilor de metrou, conducerea Metrorex se confrunta cu o noua problema: amenintarea cu greva. Angajaţii sunt nemulţumiţi că reprezentanţii firmei Alstrom (n.r. care se ocupa cu mentenanta) refuză să încheie un nou contract colectiv de muncă, în care sunt prevăzute majorări salariale de 23% . Protestele pot fi organizate în preajma Paştelui.
  • Daca nici trenurile, nici metroul nu va mai merge… cred ca e buna si bicicleta! sau avionul
  • Compania TAROM vrea să introducă bilete de 50 de euro dus-întors, pe toate destinaţiile externe şi de 24 de euro dus, pe cursele interne. In plus, la aceste preţuri se adaugă şi taxele de aeroport. Daca vor fi aplicate noile strategii de marketing tarife vor concura cu cele ale operatorilor low-cost.

(c) copyright fotografie Catalin Tudorica.


%d blogeri au apreciat: