Presedinte Boc

Presedinte Boc

Presedintele Traian Basescu este, asa cum banuiati de foarta multa vreme, sustinut de PDL, chiar si pentru urmatoarele prezidentiale, insa, in eventualitatea in care domnul Basescu se va razgandi, democrat-liberalii trebuie sa fie acoperiti si sa aiba un personaj de backup.

Zis si facut. Unul dintre mai marii PDL l-a recomandat pentru Cotroceni pe mai micul Boc, pentru ca premierul este cel mai bine vazut in partid in acest moment. Logic asa ar fi, primar, premier, presedinte insa nu stiu cat de bine ar da in fata sefului al’ mare o candidatura Boc.

PD-L il sustine pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale, dar, in cazul in care actualul sef al statului nu va candida pentru un al doilea mandat, PD-L va merge pe mana celui mai bine plasat om din partid, a afirmat secretarul general al formatiunii, Vasile Blaga, intr-un interviu acordat ziarului Gandul. „Daca nu va candida, sigur, vom merge pe cel mai bine plasat din partid. Si indiscutabil acesta este in acest moment domnul Boc”, spune Vasile Blaga.

Cand ma gandesc la domnul Boc imi vin in cap cateva imagini:

1. o ajunge domnul Boc la pupitrul de la Cotroceni? cel la care se tin cuvantarile?

2. Boc sta prost cu scarile. daca o sa cada din nou pe scari sa prin vreo gaura de platou de filmare?

3. Pe vremuri, la Parlament, cand Boc era deputat, si eu eram jurnalist la Gardianul, infiintasem o rubrica: „Hodoronc Boc”. Ideea mi-a venit dupa ce, saptamani intregi, am luat reactii pe diferite subiecte, din partea PD, domnului Boc. Boc stia despre educatie, Boc stia despre sport, Boc despre justitie, Boc despre… Boc despre… Unde te intorceai, chiar si in plen, Boc avea reactie.

4. Purtator de cuvant la Cotroceni o sa fie domnisoara Stefania? Prietenii stiu de ce. Si despre dansa am imagini dragute in cap. Cea mai flagranta: ciorapi negri si pantofi albi.

5. Daca nu Boc, atunci cine?

(c) copyright fotografie www.mediafaxfoto.ro


%d blogeri au apreciat: