Oprescu candideaza – nu ma mir

Oprescu candideaza – nu ma mir

De cateva vreme, adica de cand a candidat la Primaria Capitalei, pe Sorin Oprescu il bantuie gand de presedinte. De la inceputul acestui post mentionez ca il stimez pe domnul Oprescu, dar nu ca primar sau viitor candidat la presedintie, ci ca medic si om. Pe vremea cand era senator puteai sta de vorba cu el fara probleme si ziaristii erau prietenii lui, acum….. vorbele se opresc la consilieri, din pacate. Postul este doar o analiza personala care nu urmareste sa lezeze voturile domnului Oprescu.
De pe vremea cand medicul era senator stiu, de la stafful lui, ca ar da orice sa fie il locul lui Nea Nelu si mai nou al lui Base. Si oare de ce nu sunt surprinsa ca medicul primar, mai mult medic decat primar, si-a anuntat deja candidatura la Cotroceni? Puteam sa fac pariu pe toate degetele de la maini, cu riscul ca nu voi mai scrie un post ever, ca Oprescu se va duce spre Cotroceni. Nu l-a interesat deloc Capitala, dovada stand, sau mai bine zis dovada nefiind nici un proiect finalizat. Primarul doctor s-a intrecut in carnati si in mosi craciuni cu alte primarii, din afara tarii, iar pasajul Basarab se face singur, chiar daca nu am avea primar, si asta pentru ca predecesorii semnasera deja o groaza de contracte in acest sens.
Si ca sa nu lungim operatia, NU sunt deloc surprinsa. Oprescu va candida. Ok! BUUUN. si daca va castiga? (ceea ce nu cred, nu de ala dar asta ar insemna sa castige Bunicuta din nou si romanii nu sunt chiar asa idioti). Dar daca NU va casiga? Pierde tot: spital, faima (cata mai are), PSD (i l-a luat Geoana deja), Primarie si nu mai punem socoteala orgolii si stima de sine.
Parerea mea? Oprescu se pregateste sa-si faca singur lobotomie.

PS: Colegul Silviu Sergiu m-a tras de urechi, si pe buna dreptate, asa ca m-am conformat :D.

Sursa : evz.ro


%d blogeri au apreciat: