Mare sau mic…….. procentul 😀 ?

Mare sau mic…….. procentul :D  ?

Stiti bine ca a inceput campania pentru prezidentiale, dar si pentru un loc in Guvern.

Nici Parlamentul nu sta pe roze. Presedinte trebuie sa alegem… Guvernul e si nu….. iar parlamentarii risca sa se imputineze precum potarnichile la un zgomot de pusca.

Dupa mine, fara sa ma laud cu valente de analist politic sau macar specialist in domeniu, campanie 2009 va fi una dintre cele mai interesante campanii de pana acum. As putea aprecia ca este chiar o reasezare a puterii in Romania. Si cum Tata Floarea din capul satului nu prea se uita la TV decat la emisiuni cu premii, sms gratuit sau scandal cine pe cine a mai… sau cine cu cine s-a mai…. cred ca in aceasta campanie va avea de castigat candidatul cu cele mai multe idei. Adica, cel care va reusi sa dea mai bine la gioale, sau cel care va sti sa traga foloase de pe urma lipsurilor contra candidatilor. Si, de ce nu? Cel care va avea cele mai interesante spoturi si sloganuri in timpul campaniei.

Pentru astazi … Traian Basescu face misto de dimensiunile candidatilor. Fiecare intelege ce vrea, insa invingatorul la puncte va locui 5 ani la Cotroceni.

Incerc sa gasesc si alte spoturi interesante, a contra candidatilor domnului Base.

PS: O mai trai cucuveaua lui Nea’ Nicu??? 😀

Pana atunci… VIZIONATI


%d blogeri au apreciat: