[interviu] Virgil Cirstea

[interviu] Virgil Cirstea

Virgil Cirstea, fost director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPAB), institutie aflata in subordinea Primariei Generale a Capitalei, este in prezent directorul SC Mamaia SA si raspunde direct in fata ministrului Turismului, Elena Udrea. Domnul Cirstea are de ales in acest moment intre a ramane in aceasta functie, si de a se intoarce la sefia ALPAB, functie pe care magistratii Curtii de Apel i-au inapoiat-o fara drept de apel.

Jurnalist de criza i-a luat domnului Cirstea un mini interviu. Concluziile va apartin. Se va intoarce sau nu Cirstea la sefia ALPAB?

Curtea de Apel Bucuresti v-a dat câştig de cauză în faţa Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, care v-a demis din funcţia de director ALPAB in urma cu aproape un an. Acum aveti posibilitatea sa va intoarceti la Bucuresti. Veti prelua postul?

Virgil Cirstea: Nu stiu. Asta tine de primarul general. Eu nu am la ce sa ma gandesc. Hotararea judecatoreasca nu ma obliga pe mine, il obliga pe primar. Decizia lui trebuie sa fie si cea a justitiei.

Care a fost motivul demiterii?

Virgil Cirstea: Hotararea (n.r. decizia de demitere a directorului ALPAB a fost luată de o comisie de disciplină înfiinţată de primarul Oprescu) a fost abuziva, Curtea de Apel s-a pronuntat, sunt două instante care s-au pronuntat. Darea mea afara a fost ilegala si abuziva.

Acum sunteti directorul SC Mamaia SA. Daca domnul Oprescu o sa va ceara sa va intoarceti, veti veni la Bucuresti sa conduceti din nou ALPAB?

Virgil Cirstea: Nici nu stiu ce se va intampla. Deocamdata decizia Curtii de Apel este definitiva si irevocabila, iar domnul Oprescu stie ce trebuie sa faca, daca vrea sau nu sa aplice hotararea unei instante. Daca dumnealui isi da seama ca a gresit in ceea ce ma priveste, mai vedem.

(c) copyright fotografie www.mediafax.ro

%d blogeri au apreciat: