Expozitii Geo si Dedi

Expozitii Geo si Dedi

Doi buni prieteni de-ai mei, Geo si Dedi, se pregatesc sa-si expozeze fotografiile la doua dintre cele mai bune evenimente ale zilei de 26 iunie. Cei doi nu vor vernisa impreuna, insa merita sa faceti un tur de forta pentru a vedea doua expozitii de fotografie care va vor incanta. Am ales sa ii prezint impreuna, desi cei doi nu se cunosc, pentru ca mi-ar fi fost prea greu sa fac o deosebire intre ei. De aceea, si sper ca nu se vor supara, va invit la doua expozitii in loc de una. Promit ca ii voi prezenta separat, cu macar o poza in premiera, ordinea posturilor despre ei neavand legatura cu valoare si imaginatia artistilor. Ii iubesc pe amandoi deopotriva!

Si Geo, si Dedi sunt artisti ai noii generatii care vad arta ca pe o forma de exprimare. Fotografiile celor doi transmit mesaje care va vor impresiona. Sunt oameni care mai dau speranta tinerei generatii, oameni care nu vor sa se imbogateasca financiar de pe urma fotografiei (poate doar cand vor fi faimosi, asa ca nu ezitati sa le cereti autografe 😀 ), oameni care iubesc oamenii, care viseaza sa fotografieze tot ce le sta in cale.

Geo nu este la prima expozitie, fotografiile sale fiind deja cunoscute publicului bucurestean. Dedi insa este la „primul meu proiect foto serios”.

Virtual Rock Fantasy va avea loc la Apasu Bar, pe strada Economu Cezarescu. Acolo, de la ora 19.00, o puteti gasi pe Geo. Curiosii pot intra si pe http://www.geopana.ro/.

Dedi insa va participa la “Noaptea Institutelor” la Institutul Cultural Roman. A ales sa expozeze expati. De ce… gasiti aici http://www.dedi.ro/blog/.

Distractie placuta!!!!

PS: Ma bucur ca am fost printre primii jurnalisti care a scris intr-un cotidian central despre cei doi artisti.

Explicatie foto: Delia este muza lui Dedi.


%d blogeri au apreciat: