Eba, Pamela, Tribunul si Nebunul… oierul + UE

Eba, Pamela, Tribunul si Nebunul… oierul + UE

Nu stiu de ce, dar de data aceasta alegerile nu m-au interesat aproape deloc. Panoul din coltul blocului, amplasat special pentru afisele electorale, m-a informat zilnic cine e mai constant in campanie. Indata ce PSD inrosea cei 1mX1m e tabla, venea un alt sustinator, din tabara adversa, pentru a pune afise noi direct pe fata lui Adrian Severin, candidat PSD. Astfel, Severin devenea Eba in 3 minute.

Astfel, in cateva minute, metri de scotch (de plastic nu de baut :D) il transformau pe Severin in Eba. Pentru necunoscatori Elena Basescu, fata lui tata, mezina, fosta lui Hrebe jr……  Astazi am aflat, vorbind cu un amic pedelist, ca mezina e europeanca, adica parlamentar european (cu ceva mii de euro salar) si ca scorurile din sondaje erau mincinoase, Eba a luat peste ce calculase INSOMAR, dar sub ce ar fi dorit. Si asa, Eba va spala pe jos cu parlamentarii europeni, in speranta ca le va fi mai bine romanilor.

Si iar am tras concluzie, nu stiu daca tocmai buna. La vremuri noi, tot noi, dar cu ei. Adik mai citet vorbind. Daca nu e Base e fisa, si daca nu e fisa e finu sau prietenu. La fel si la PSD.

Cel mai dureros scor electoral l-a luat Pamela… pardon Crin Antonescu. Daca prietena sa Alina Valean va pleca la Parlamentul European, proaspatul presedinte PNL ramane acasa. Stau si socot. Daca domnul liberal nu a strans suficiente voturi pentru un amarat de Parlament European… ce o sa faca la prezidentiale, la toamna. NIMIC! zic eu.

O alta veste „buna” este ca avem acum doi tribuni, pardon nebuni. Un Becali si un Vadim, amandoi direct la Bruxelles. Nu stiu cum o sa plece oierul, avand in vedere ca un fost puscarias, instigator la violenta nu are voie sa paraseasca tara.

Insa ce se faci… avem ce meritam! Asta votam, asta avem!

Recunosc! Anul asta am chiulit la vot! Nemotivat, intentionat si fara regrete!

UPDATE: M-am prins, desi mai greu (probabil din cauza vopselei blonde) de ce a revenit mezina in PD. Nu ca nu ar mai fi primita in partid, ci doar ca voturile ei sunt miza unei functii in PE. Asadar, pe TV PSD si PD se bat cu pumnii in piept, care are mai multe voturi. MIZA? Functia de comisar. Asadar, voturile Eba fac diferenta. cine castiga?

(c) copyright fotografie www.click.ro


%d blogeri au apreciat: