Cărțile bunicului și Thermomix

Cărțile bunicului și Thermomix

De bucate. 6. Vechi, ponosite, însă cu rețete gustoase și ușor de realizat. Le pregătesc, una câte una pentru voi, cei care vă doriți să gătiți ușor și cu gust.

Fericit că a apărut o fată în familie, bunicul s-a apucat de scris rețetele gătite de el toată viața, sau culese de la miile de dineuri la care a participat. Era prin 1978, însă toate rețetele lui rămân de actualitate.

Pe cele învechite le revitalizăm împreună, iar pe cele mai gustoase le refacem la infinit.

Alături de voi le voi găti, una câte una, cu ajutorul aparatului Thermomix. Veți ”gusta” virtual din fiecare aromă și veți învăța bucătărie modernă, sănătoasă, gustoasă, rapidă, cu ajutorul cărților scrise de bunicul. Dar și cu ajutorul tehnologiei inovative Thermomix.  Rețetele gustoase ale bunicului vor deveni ușor de realizat în bolul Thermomix. Funcțiile aparatului vor ajuta rețetele din caietele vechi să prindă viață și aromă. Fotografiile vor vorbi de la sine și cu siguranță că veți încerca rețetele.

Indiferent dacă vă este poftă de ceva dulce, sau mushiulețul de porc așteaptă să fie gătit, ori cel mic are chef de un desert aparte… eu voi găti cu voi rețete diverse, cu gust.

Bunicul s-a gândit la toate – de la dulceață, peltea, fripturi, ciorbe, sarmale, pește….la sfaturi utile pentru gospodine sau la organizarea unui bufet. Detaliu cu detaliu….

Împreună vom deveni bucătari la voi acasă!

 

 


%d blogeri au apreciat: