[astăzi] – 11 iunie

[astăzi] – 11 iunie

Am primit, pe Facebook, o invitatie.

De la cine credeti? De la Mircea Geoana!

Nu prea halesc astfel de invitatii insa din curiozitate am vrut sa vad ce doreste de la sufletul meu. Nu de alta, dar de dimineata, cand m-am sculat cu chef de scris, am simtit nevoia sa ii dau putin peste sondaje, pardon peste ochi, cu rezultatele sale „bune” din ultimele masuratori de pe piata preferintelor de vot. Si ce credeti? Domnul presedinte PSD ma invita sa ii fiu suporter. Pret de cateva secunde, nu multe, insa suficiente cat sa-mi amintesc ca sunt blonda, am stat sa ma gandesc daca azi e meci. Nu e, sau nu stiu eu ca ar fi. Insa invitatia de a deveni suporter se referea la meciurile politice pe care le duce domnia sa. Pai domnule Geoana, nu am exlicat de dimineata ca nu aveti sanse la sondaje? Ca dom’ doctor va taie cu bisturiul, putin cate putin, la sondaje? Ca se apropie usor sa va anestezieze de tot? Si ce va faceti ca are reputatia ca taie, da’ nu coase… URAT domnule Geoana! Ei bine am decis! NU voi si suporterul domnului presedinte PSD. PUNCT.

O alta stire care nu m-a mirat este accea ca Virgil Cirstea, demis din functia de director A LPAB de dom’ doctor, acela de mai sus, va fi repus in functie. Nu de alta dar noul musteriu de la garla, asa cum spun angajatii sediului ALPAB, sta bine la capitolul dosare penale. Plus ca sursele mele de acolo sustin ca nenea nou isi cam aduce rudele spe acolo sa munceasca. Nu ca ar fi salarii exorbitante. Asa am auzit prin targ.

„Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, definitiv, repunerea in functie a fostului director general al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), Virgil Cirstea

scrie site-ul administratie.ro

%d blogeri au apreciat: