Adio Dalli

Adio Dalli

Criticat pentru faptul ca nu a prea facut mare lucru pentru Bucuresti de cand este primar general, Sorin Oprescu s-a hotarat sa faca ceva util pentru imaginea sa. Asa ca a anulat, de tot, contractul cu firma Dalli, care asigura administrarea parcarilor din Bucuresti, anunta News In. Dalli Exim SA a fost infiintata în anul 1993 de Dorin Cocoş, sotul Elenei Udrea. Firma apropiatei presedintelui Basescu a deţinut monopolul parcărilor din centrul Capitalei din anul 1995. Contractul între PMB si Dalli a fost semnat în timpul mandatului lui Crin Halaicu şi prelungit de primarul interimar Razvan Murgeanu, cand numarul locurilor de parcare a fost aproape dublat, ajungand la aproape 6.000.

Primarul Oprescu a anunţat, pe 11 iulie, la un an de cand a preluat mandatul, ca a instiintat firma Dalli ca ii înceteaza contractul cu municipalitatea pentru toate parcarile din Bucuresti.

Locurile de parcare vor fi preluate de Primaria Capitalei pana cel tarziu 11 iulie. Cu siguranta va urma o licitatie pentru administrarea locurilor de parcare pe care odinioara scria Dalli. PMB mai are varianta de a administra singura parcarile.

(c) copyright fotografie www.gardianul.ro


%d blogeri au apreciat: